13. oktober 2014

HØSTMUFFINS


Super gode og litt sunne!
Disse har blitt en favoritt her i huset.




Kjekke å ha med i matpakken, med på tur eller bare til kos.

Havre og eplemuffins
2,5 dl. hv.mel
3 dl lettkokte havregryn
2 ts bakepulver
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 ts kanel
2 egg
0,5 dl rapsolje
2 dl. lettmelk
2 epler

Bland det tørre i en bolle.
Visp egg,melk og olje med gaffel i en annen bolle.
Skrell og riv eplene.
Lag hull i melblandingen, 
ha i eggblandingen og de revne eplene 
og rør lett sammen, litt klumpete deig, ikke rør for mye.
Ha deigen i muffinsformer.

Stekes i midterste rille i 20-25 min på 180 gr.
Dette blir ca 12 store muffins eller ca 24 mindre muffins.
(hentet fra gamle bloggen min Hus på Rophus)

Lykke til med bakingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar